Όροι και προϋποθέσεις

Τελευταία ενημέρωση: 01/11/2023

Καλώς ήλθατε στο QuitCannabis.gr.

Με την πρόσβαση στον ιστότοπο μας και τη χρήση των μαθημάτων μας, συμφωνείτε ότι συμμορφώνεστε και ότι δεσμεύεστε από τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτούς τους όρους.

1. Αποδοχή των Όρων από εσάς

Με την πρόσβαση ή τη χρήση του ιστότοπυ QuitCannabis.gr, συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις. Εάν δεν συμφωνείτε με οποιοδήποτε μέρος αυτών των όρων, παρακαλούμε να μην χρησιμοποιήσετε τα μαθήματα/ιστότοπο μας.

2. Περιεχόμενο μαθήματος

Το QuitCannabis.gr παρέχει μαθήματα που στοχεύουν να βοηθήσουν στην διακοπή χρήσης της κάνναβης. Το περιεχόμενο που παρέχεται βασίζεται στην προσωπική εμπειρία του δημιουργού του μαθήματος, ο οποίος εγκατέλειψε με επιτυχία την κάνναβη μετά από 25 χρόνια. Λάβετε υπόψη ότι o δημιουργός του QuitCannabis.gr δεν είναι εξουσιοδοτημένος ψυχολόγος ή γιατρός και τα μαθήματα δεν υποκαθιστούν επαγγελματικές ιατρικές συμβουλές ή θεραπεία.

3. Προσωπική Ευθύνη

Είναι σημαντικό να αναγνωρίσετε ότι η εμπειρία του καθενός με τη διακοπή της κάνναβης μπορεί να διαφέρει. Οι πληροφορίες που παρέχονται στα μαθήματά μας προορίζονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν πρέπει να θεωρούνται επαγγελματικές ιατρικές συμβουλές. Οι χρήστες ενθαρρύνονται να συμβουλεύονται έναν εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας για εξατομικευμένες συμβουλές.

4. Καμία εγγύηση αποτελεσμάτων

Παρόλο που το QuitCannabis.gr δεσμεύεται να παρέχει πολύτιμους πόρους, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε συγκεκριμένα αποτελέσματα. Η διακοπή της κάνναβης είναι ένα προσωπικό ταξίδι και τα ατομικά αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν.

5. Συμπεριφορά χρήστη

Οι χρήστες αναμένεται να εμπλακούν με σεβασμό  και νόμιμη συμπεριφορά όταν χρησιμοποιούν τον ιστότοπο QuitCannabis.gr. Οποιαδήποτε παραβίαση αυτών των όρων μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τον τερματισμό της πρόσβασής σας στα μαθήματα.

6. Επικοινωνία με τον εκπαιδευτή

Η επικοινωνία με τους εκπαιδευτές κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, γίνεται αποκλειστικά μέσω των σχετικών ενοτήτων του προγράμματος.

7. Απόρρητο

Η Πολιτική Απορρήτου μας περιγράφει τον τρόπο συλλογής, χρήσης και προστασίας των προσωπικών σας πληροφοριών. Χρησιμοποιώντας το QuitCannabis.gr, συναινείτε στους όρους της Πολιτικής Απορρήτου μας.

8. Αλλαγές στους Όρους

To QuitCannabis.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή. Οι αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ αμέσως μετά την ανάρτησή τους στον ιστότοπό μας. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε τακτικά αυτούς τους όρους για να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές.

9. Στοιχεία επικοινωνίας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@quitcannabis.gr

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε QuitCannabis.gr. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο ταξίδι σας για να σταματήσετε την κάνναβη.